как става шото ми остана само него да махна и да давам двг-то за желязо, та има ли някви болтове дето го държат(аз поне не видях такива) ама и с чук не става, 164 2.5тд 96 вм32б ? та има ли си некви чалъми ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
изваждане на колянов вал на 164
Collapse
X
-
-
Не става само с чуко , требе и чалъмНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
е то тряя да има ебахти чалъма , няма нищо което да му пречи за да излезе , нито един болт или друга глупост, остана само шибания вал ! неще и неще да излезе....въртях суках неще...в събота напрао го давам на вторични с вала, не ми са занимаа с него..
Comment
-
Има застопоряващи болтове в десния горен край на блока.Вала се вади назад през тунела на блока.Кой луд ти даде акъл да разтураш убава кола?Кажи му да иде да се прегледа и ако доктора установи,че е наред,и той да иде да се прегледа.Мога ли да знам причината да си развалиш колата?Прати ми на лично телефона си
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfaИма застопоряващи болтове в десния горен край на блока.Вала се вади назад през тунела на блока.Кой луд ти даде акъл да разтураш убава кола?Кажи му да иде да се прегледа и ако доктора установи,че е наред,и той да иде да се прегледа.Мога ли да знам причината да си развалиш колата?Прати ми на лично телефона си
пък по блока няма нито един болт, няма място което да не съм огледал , просто неще и неще !
Comment
Comment